Ηλεκτρονική Αρχειοθέτηση

Home/FileBank/e-Αρχειοθέτηση
ΕΜΕΙΣ......ΕΣΕΙΣ
ΕΜΕΙΣ......ΕΣΕΙΣ

ΜΕΡΙΔΑ στη FileBank, ΓΙΑΤΙ; …

ΜΕΡΙΔΑ στη FileBank, ΓΙΑΤΙ; …

  • Εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο & κόπο. Η τάξη σας απαλλάσσει από τη συνεχή αναζήτηση στοιχείων και ανασύνταξη φακέλων.

  • Εξοικονομείτε χρήματα με την άμεση αποκατάσταση λαθών & παραλήψεων. Αποκλείετε αναπάντεχα πρόστιμα & περιττά έξοδα ενεργώντας στον κατάλληλο χρόνο.

  • Ενημερώνεστε για την ετοιμότητα των Ιδιοκτησιών σας προς εκμετάλλευση και έκδοση Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Κτιρίου (ΗΚΤ)

  • Ενημερώνεστε για θέματα που αφορούν γενικά τις Ιδιοκτησίες – Η παρακολούθηση προθεσμιών για τα ακίνητά σας γίνεται μετά από σχετικό αίτημά σας -.

Η FileBank σας ανοίγει προσωπική άμεση πρόσβαση στα αρχεία σας. Παράλληλα διευκολύνει κάθε επιπλέον εργασία που αναθέτετε στους Συνεργάτες της HellenicPROM. Για τη εργασία αυτή οι συνεργάτες μας θα ενημερωθούν από τη FileBank άμεσα με τα στοιχεία Ιδιοκτησίας που τους ενδιαφέρουν.

Πληροφορίες προς τρίτους ΔΕΝ παρέχουμε παρά ΜΟΝΟ μετά από προσωπική σας εντολή.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ

Δημιουργείστε την ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ εικόνα της Ιδιοκτησίας. Καταχωρείτε κάθε στοιχείο που την αφορά. Η πληρότητα είναι σημαντική για τη ολοκλήρωση των διασταυρώσεων των στοιχείων. Έτσι θα βρούμε, αν υπάρχουν, προβλήματα σε Στοιχεία και Δηλώσεις σας. Θέλουμε να βοηθήσουμε στην αποφυγή προβλημάτων μεταβιβάσεων και επιβολώνπροστίμων και… ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η διασταύρωση δεδομένων μεταξύ Ε9, Δηλώσεων Κτηματολογίου, Συμβολαίων, Οικοδομικών Αδειών, Τοπογραφικών και Τακτοποιήσεων-Νομιμοποιήσεων οδηγεί σε προτάσεις αποκατάστασης της ορθότητας των σχετικών εγγράφων. Η προεργασία για την έκδοση της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Κτιρίων (HKT) είναι το επιπλέον πλεονέκτημα από τη διασταύρωση των δεδομένων της FileBank.

ΕΜΕΙΣ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΟΥΜΕ & ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ. ΕΣΕΙΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΕ… 

Την πλήρη ΝΟΜΙΚΗ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ, ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ εικόνα της/των Ιδιοκτησιών σας. Έτσι ολοκληρώνετε την εικόνα του περιουσιολογίου σας και διαθέτετε όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ.

ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ

ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οι ανάγκες και επιλογές του κάθε Ιδιοκτήτη είναι διαφορετικές. Ο βαθμός πληρότητας πιστοποίησης της Ιδιοκτησίας σας είναι επιλογή σας.
Επιλέξτε το δικό σας πακέτο σε επίπεδο Basic, Advanced ή Premium με βάση τις προσωπικές σας ανάγκες.

Τιμολογηση

Επιλογές “FileBank”
FileBank  |  e-Αρχειοθέτηση |  Τιμολόγηση  |  Ερωτήσεις

Σας απασχολεί το Ακίνητό σας; …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Σας απασχολεί το Ακίνητό σας; …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ