Ηλεκτρονική Αρχειοθέτηση Τίτλων, Εγγράφων, Σχεδίων & Στοιχείων Ακινήτων

Κρίνουμε απόλυτα χρηστική την συγκέντρωση και αρχειοθέτηση όλων των τίτλων, εγγράφων, σχεδίων και στοιχείων που αφορούν τις Ιδιοκτησίες σας.

Η δημιουργία της Τράπεζας Αρχείων FileBANK σκοπό έχει να:

  • Εξοικονομούμε χρόνο πολύτιμο… Η τάξη σας απαλλάσσει από την επανάληψη της προσπάθειας συνεχούς ανασύνταξης φακέλων.
  • Ταξινομούμε τις Ιδιοκτησίες σας… Η ταξινόμηση διευκολύνει την από κοινού ενημέρωση των κατηγοριών που δημιουργούμε
  • Ενημερώνουμε τις Ιδιοκτησίες σας ανά κατηγορία ή ατομικά τον καθένα… για νομοθεσίες, προθεσμίες και ότι σχετικό αφορά την Ιδιοκτησία.

HellenicPROM-flat-filebankΗ FileBANK της HellenicPROM εκτός από την διευκόλυνση άμεσης και προσωπικής σας πρόσβασης στα αρχεία σας, διευκολύνει κάθε εργασία για την ιδιοκτησία σας που θα χρειασθεί σύμπραξη των διαφορετικών Ειδικοτήτων της HellenicPROM. Οι συνεργάτες μας δεν θα σας απασχολήσουν ζητώντας έγγραφα της Ιδιοκτησίας, θα τους παρασχεθούν από την HellenicPROM άμεσα με την ανάθεση της εργασίας από πλευρά σας.

Εφόσον δεν επιθυμείτε την αρχειοθέτηση στην FileBANK, τότε κρατούνται στο γραφείο μόνο τα απαραίτητα έγγραφα συγκεκριμένης εργασίας που θα αναθέσετε τα οποία σας επιστρέφονται με το πέρας της εργασίας.

ΕΜΕΙΣ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΟΥΜΕ & ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ. ΕΣΕΙΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΕ…

Την πλήρη ΝΟΜΙΚΗ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ, ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ εικόνα της Ιδιοκτησίας σας. Με την ίδια διαδικασία για όλα τα ακίνητά σας, ολοκληρώνετε την εικόνα του περιουσιολογίου σας και διαθέτετε όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ.