Αρχειοθετούμε & Ενημερώνουμε

Home/Υπηρεσίες HellenicPROM/Αρχειοθετούμε & Ενημερώνουμε

e-Αρχειοθέτηση Τίτλων, Εγγράφων, Σχεδίων & Στοιχείων Ακινήτων • Διασταύρωση δεδομένων

Η διασταύρωση δεδομένων μεταξύ Ε9, Δηλώσεων Κτηματολογίου, Συμβολαίων, Οικοδομικών Αδειών, Τοπογραφικών και Τακτοποιήσεων-Νομιμοποιήσεων οδηγεί σε προτάσεις αποκατάστασης της ορθότητας των σχετικών εγγράφων.

Η διασταύρωση δεδομένων μεταξύ Ε9, Δηλώσεων Κτηματολογίου, Συμβολαίων, Οικοδομικών Αδειών, Τοπογραφικών και Τακτοποιήσεων-Νομιμοποιήσεων οδηγεί σε προτάσεις αποκατάστασης της ορθότητας των σχετικών εγγράφων.

Η προεργασία για την έκδοση της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Κτιρίων – HKT – είναι το επιπλέον πλεονέκτημα από τη διασταύρωση των δεδομένων της FileBank.

Η ένταξη των Ιδιοκτησιών σας στην Τράπεζα Αρχείων FileBank σκοπό έχει να:

  • Εξοικονομείτε χρόνο πολύτιμο… Η τάξη σας απαλλάσσει από την επανάληψη της προσπάθειας συνεχούς ανασύνταξης φακέλων.
  • Εντοπίζετε λάθη ή παραλήψεις των εγγράφων… Η επιβεβαίωση της ορθότητας των εγγράφων διευκολύνει τη γρήγορη αξιοποίηση και αποκλείει περιττά έξοδα και χρεώσεις.
  • Ενημερώνεστε για την ετοιμότητα των Ιδιοκτησιών σας  για εκμετάλλευση και έκδοση Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Κτιρίου – ΗΚΤ -.
  • Ενημερώνεστε -μέσω του BLOG-… για νομοθεσίες, προθεσμίες που αφορούν τις Ιδιοκτησίες σας.

HellenicPROM-flat-filebankΗ FileBank της HellenicPROM εκτός από την διευκόλυνση άμεσης και προσωπικής σας πρόσβασης στα αρχεία σας, διευκολύνει κάθε εργασία για την ιδιοκτησία σας που θα χρειασθεί σύμπραξη των Συνεργατών της HellenicPROM. Οι συνεργάτες μας δεν θα σας απασχολήσουν ζητώντας έγγραφα της Ιδιοκτησίας, θα τους παρασχεθούν από την HellenicPROM άμεσα με την ανάθεση της εργασίας από πλευρά σας. Φυσικά η σχετικές πληροφορίες διατίθενται και προς ανεξάρτητους της HellenicPROM-FileBank συνεργάτες σας μετά το σχετικό αίτημά σας.

ΕΜΕΙΣ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΟΥΜΕ & ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ. ΕΣΕΙΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΕ…

Την πλήρη ΝΟΜΙΚΗ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ, ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ εικόνα της Ιδιοκτησίας σας. Με την ίδια διαδικασία για όλα τα ακίνητά σας, ολοκληρώνετε την εικόνα του περιουσιολογίου σας και διαθέτετε όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ.

[/fusion_builder_row_inner][/fusion_builder_column]